Tuinaanleg Lint 

Tuin aanleggen? Tuinrenovatie? Tuinaannemer gezocht? Wij helpen je met alle tuinwerken in Lint!

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte >

Tuinaanleg Lint

Tuinaanleg in Lint: Je kiest à la carte hoe je met tuinaannemer GD Greenconcept wilt samenwerken. Heb je simpelweg nood aan een tuinaannemer in Lint voor de uitvoering van bepaalde tuinwerken? Zoals bv. het plaatsen van een tuinpoort, een tuinafsluiting, je gazon vernieuwen of het bouwklaar maken van je terrein? We regelen dit met plezier voor je.

Wil je een volledig tuinaanleg of tuinrenovatie realiseren in regio Lint? Een tuin aanleggen start altijd met een idee. Als tuinaannemer hebben een tuinplan nodig zodat we weten welke tuinwerken er moeten worden uitgevoerd. 

Heb je al een tuinontwerp laten maken? Dan kunnen wij meteen aan de slag om je een gedetailleerde offerte te bezorgen. Heb je nog geen ontwerp? Wij zijn tuinaannemer en geen tuinarchitect, maar uiteraard werken we hiervoor wel samen met professionals die je een betaalbaar tuinplan op maat kunnen maken zodat wij dit kunnen uitwerken. Wil je liever geen geld uitgeven aan een ontwerp? Dat kan ook uiteraard! Als je ons zegt wat er moet gebeuren, dan nemen wij alle tuinwerken met plezier voor onze rekening. Op basis van onze ruime ervaring als tuinaannemer kunnen we je natuurlijk ook e.a. voorstellen waar je misschien zelf nog niet aan gedacht hebt.

Tuinaannemer in de buurt van Lint

We zijn een betrouwbare tuinaannemer in de buurt van Lint. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen en je kan steeds rekenen op onze tuinexpertise.

Naast de aanleg van je tuin kan je ook op ons rekenen voor klinkerwerken, gazonaanleg, kunstgras leggen, tuinonderhoud en het kopen & laten plaatsen van houtconstructies zoals tuinhuizen, carports, houten aanbouw, houten terrassen, houten afsluitingen, houten tuinpoorten, houten terrassen, …

Bekijk enkele van onze projecten in tuinaanleg >

Tuinaanleg Lint: wat doen we?


Gazon aanleggen

Een prachtig gazon aanleggen is dé specialiteit van het huis. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide machinepark, kunnen wij u een perfecte service bieden. Zowel het inzaaien als het leggen van graszoden of grasmatten behoren tot de mogelijkheden. Ook het plaatsen van kunstgras is een optie.

Ben je een doe-het-zelver? Bij ons kan je alle materialen bestellen voor de aanleg van je gazon. Denk aan meststoffen, graszoden, graszaad,… .

Robotmaaier plaatsen

Wil je een robotmaaier kopen? Fijn, maar welke robotmaaier is het meest geschikt? Krijg advies van een professional.

Je betaalt nooit te veel en je kan je robotmaaier laten plaatsen door een ervaren tuinman!

Zit je achteraf met vragen of problemen? Wij helpen je uit de nood.

GD Greenconcept, tuinaanleg, tuinonderhoud
GD Greenconcept, tuinaanleg, tuinonderhoud
tuinaanleg, tuinwerken, GD Greenconcept

Grondwerken

Wij beschikken over de nodige machines om elke klus te kunnen klaren. Van het bouwrijp maken van terreinen, het aan- en afvoeren van grond en het plaatsen van keerwanden tot het verwijderen van beplanting en bomen.

Oprit & terras aanleggen

Een tuin is natuurlijk niet compleet zonder een mooi, verzorgd terras & oprit.

Wij bieden je een breed gamma aan materialen om je oprit & terras te laten aanleggen:

betonklinkers, kleiklinkers, tegels, natuursteen, hout, kasseien, dolomiet, grasdallen, …

Poorten & afsluitingen

Van een simpele tuinpoort in kunststof tot een mooie houten of metalen tuinpoort. En uiteraard verdiend een mooie tuin ook een mooie tuinomheining. Wij leveren en plaatsen allerlei tuinafsluitingen:

draadafsluitingen, tuinschermen, steenkorven, houten wanden, levendige hagen, …

Tuinverlichting

Tuinverlichting brengt enorm veel sfeer op zwoelere zomeravonden. Heerlijk genieten in je tuin! Zelfs in de winter zal de sfeerverlichting je doen wegdromen naar de zomeravonden die eraan zitten te komen.

Daarnaast is het vooral ook functioneel. Verlichting op je tuinpad of oprit voorkomt ongelukken en houdt ongewenste indringers weg.

Aanplanting

Je tuin is klaar, maar nu moeten we deze nog inrichten met de juiste planten, bloemen, hagen en bomen. Waar moet je opletten? Hoe kom je tot een mooi geheel?

Wij adviseren je graag. Laat de beplanting of aanplanting maar gerust aan ons over! Wij zorgen voor een mooi geheel: strak, kleurrijk of onderhoudsarm. Wat kies je? 

Aankoop materialen

Je kan je materialen zelf kopen en door ons laten plaatsen. Of je koopt ze via ons en wij zorgen voor de levering op het juiste tijdstip en een perfecte plaatsing.

| Beleef tuinplezier dankzij GD Greenconcept. Heeft u een project voor ons? Contacteer ons >

Waarom u met ons moet samenwerken?

We houden de lijntjes graag kort. En daar profiteren onze klanten uitermate van. Persoonlijk contact en zaken die altijd tijdig en correct geregeld zijn. Een woord is een woord, en goede afspraken maken goede vrienden.

Wij zijn benieuw om jouw te ontmoeten.

Met GD Greenconcept drukken we onze stempel in de tuinwereld. Er staat een heel team voor je klaar, ongeacht of het nu gaat om een complete (her)aanleg, specifieke tuinwerken die moeten gedaan worden of het onderhoud van je (bedrijfs)tuin.

We zijn ook actief in: