Klinkerwerken 

Oprit aanleggen? Terras aanleggen? 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte >

Oprit & terras aanleggen

We bieden je een breed gamma aan materialen waarmee we je terras & oprit kunnen aanleggen. Denk hierbij aan betonklinkers, kleiklinkers, tegels, natuursteen, hout, kasseien, dolomiet, grasdallen, grind, …

Voor we starten met je oprit aanleggen of terras aanleggen komen we graag eerst vrijblijvend langs zodat we je wensen en verwachtingen in kaart kunnen brengen.

We bespreken wat jullie voorkeuren zijn qua materialen en we leggen je de voor- en nadelen van elke materiaalsoort uit. Afhankelijk van de legpatronen en afwerkingsmogelijkheden kan de prijs hierdoor namelijk verschillen.

Tijdens ons plaatsbezoek kunnen we dan meteen ook de bereikbaarheid van je oprit en terras zien zodat we de juiste machines en apparatuur kunnen voorzien.

Voor particulieren & bedrijven

We zijn een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen en je kan steeds rekenen op onze tuinkennis. Naast verhardingswerken kan je bij ons ook terecht voor tuinonderhoudgrasmatten leggengas zaaienkunstgras leggen, tuinaanleg & het plaatsen van houtconstructies.

Bekijk enkele van onze projecten in opritten & terrassen >

Oprit aanleggen

Wij laten niets aan het toeval over om de perfecte oprit aan te leggen.

De meeste opritten leggen we aan in stijlvolle (beton)klinkers, maar ook tegels, kasseien of natuursteen in combinatie met dolomiet, grasdallen of grind behoren tot de mogelijkheden. De opties zijn eindeloos.

Terras aanleggen

GD Greenconcept legt volgens jouw voorkeur een terras aan in natuursteen, klinkers, tegels, keramische tegels, hout… 

Uiteraard leggen we niet alleen terrassen, maar plaatsen we ook verhardingen voor poolhouses, zwembaden, tuinpaden, parkings, etcetera.

Gert - GD Greenconcept
tuinaanleg, tuinwerken, GD Greenconcept
houten constructies op maat, GD Greenconcept

terradec

Terradec staat voor innovatieve, milieuvriendelijke buitenvloeren, op basis van kwarts en een speciaal bindmiddel. Deze buitenverhardingen zijn beschikbaar in verschillende sterktes en kleuren. Terradec is waterdoorlatend en onkruidwerend. Kiezen voor Terradec is kiezen voor een mooi, onderhoudsvriendelijk en duurzaam steentapijt, van Belgische makelij.

GD Greenconcept is erkend plaatser.

| Beleef tuinplezier dankzij GD Greenconcept. Heeft u een project voor ons? Contacteer ons >