Gazonaanleg

GD Greenconcept is gespecialiseerd in de aanleg van gazons, grasperken en grasvelden.

Een mooi gazon aanleggen is een klus waarbij u zeer nauwgezet te werk moet gaan en waar u het juiste materiaalvoor nodig hebt. U laat dat werk dan ook best over aan een specialist in het aanleggen van gazon zoals GD Greenconcept.

Vooraleer wij starten met de aanleg van het gazon doen we de nodige grondwerken en tuinwerken. We frezen en egaliseren de ondergrond en gebruiken professionele middelen om de bodemstructuur te verbeteren.

Wij bieden u de keuze tussen het inzaaien van gazons en het leggen van graszoden, dit voor zowel nieuwe gazons als voor de renovatie van bestaande gazons.

De bijhorende grondwerken, het verwijderen van planten en struiken, het verwijderen van een eventuele bestaande gazon en onkruid, kunnen uiteraard ook door ons uitgevoerd worden.

Ontvang een indicatieve offerte binnen de 24h! Hoe meer info u meedeelt hoe correcter de offerte al zal zijn. De prijzen op de offerte zijn onder voorbehoud van een plaatsbezoek!


Graag meer informatie of een offerte?


GD Greenconcept is dé partner voor tuinonderhoud- en aanleg in een ruime regio rond duffel, Kontich, Rumst, Mechelen, Lier, Sint-Katelijne-Waver, OLV-Waver, Waarloos, Lint, Hove, Mortsel, Kessel, Bonheiden, Putte, Berlaar, Koningshooikt, Boom, Beerzel, Heist-op-den-Berg, Willebroek, Brasschaat, Schilde, Aartselaar, ...